Новини

Търговска академия ФорТийм стартира през януари

28.10.2014

slide1-1

Търговската академия е едно от новите начинания на ФорТийм Консулт в областта на обучението на професионални кадри. Идеята на проекта е да се помага ефективно на млади хора с малко или липсващ опит в сферата на продажбите да направят правилните начални стъпки в своето кариерно развитие.

 

ФорТийм академията предлага обучение на бъдещи търговци под формата на бизнес симулация, включваща работа с казуси, упражнения, практически и ролеви игри. Водещата идея е да се избегне теоретизирането и да се акцентира върху практическо обучение, насочено към придобиването на приложими в реалната работна среда умения и знания.

 

Едно от основните предимства на академията е, че участниците в нея ще имат възможност да общуват непосредствено с утвърдени мениджъри, с богат опит в сферата на продажбите и воденето на бизнес преговори, с поглед върху характерните за българския пазар процеси и тенденции.

 

Успешно преминалите обучението получават сертификат, издаден от консултантска фирма ФорТийм Консулт. Документът удостоверява, че притежателят му има нужните умения и подготовка да започне работа като търговски представител. Шестимата от най-добре изявили се участници ще получат препоръка за започване на работа пред водещи мениджъри от страната.

 

След края на академията успешно завършилите участници стават членове на Бизнес клуб ФорТийм, замислен като възможност за поддържане на създадените по време на академията контакти. Социалната общност предвижда последващи периодични срещи с цел обмен на опит, сътрудничество и усъвършенстване.

 

Повече за условията за участие в академия, тематичната програма и водещите на обучението може да научите на http://salesacademy.forteamconsult.com/. Срокът за записване е 31.12.2014 г.

Новини >>

BAUH_2017

Иваило Илиев е член на журито на HR наградите на БАУХ за 2017 г.

14.11.2017

Конкурсът отличава изявени професионалисти и проекти в управлението на човешките ресурси

Решения >>

lights

Уъркшоп за предварителна диагностика на причините за намалена ефективност на организацията

12.02.2014

Проблем в комуникацията и координацията между различните звена и функции в организацията

Блог >>

Flamholtz_front

Лекцията на проф. Фламхолц по време на Клуб Инвестор 2017

07.06.2017

В какво се крие тайната на успеха на Starbugs and Walmart

02 9440785
contact@forteamconsult.com

София,
ул. Кръстьо Сарафов 45, етаж 2

www.forteamconsult.com © 2013 | webdesign by Tralalink